Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.schaatsschoolzoetermeer.nl/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Bedrijfs Clinic

Schaatsclinics voor bedrijven

Graag organiseren wij voor uw bedrijf of afdeling een Schaatsclinic op maat.
Samen met u bekijken we wat voor uw bedrijf het beste past.
Het schaatsen vindt plaats op de 250 meter Oval in het PWA Silverdome te Zoetermeer. Voor de clinic wordt de groep op schaatsnivo ingedeeld en krijgt iedere groep een uur lang instructie van een ervaren schaatsinstructeur van Schaatsschool Zoetermeer. Indien gewenst kan, als afsluiting gekozen worden voor een estafette of ploegen-achtervolging.

Natuurlijk is het mogelijk om vooraf en/of na afloop iets te drinken of te eten in de Brasserie of het Sport Café. Graag nemen wij met u de mogelijkheden door. U kunt b.v. kiezen voor een stamppottenbuffet of een captains-dinner, maar ook voor een heel menu of alleen een drankje.

In samenwerking met Oomssport verzorgen wij eventuele huurschaatsen of de mogelijkheid eigen schaatsen even te laten slijpen.

Kleed- en doucheruimte is aanwezig. Tevens is er presentatie/vergaderruimte te huur.
Ruime parkeergelegenheid

Voor informatie, of reservering kunt u bellen met tel: 06-33960390 of 06-51840027 of maak gebruik van het aanvraagformulier.

 

Aanvullende gegevens