Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.schaatsschoolzoetermeer.nl/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Welkom

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAiContactSafeForm has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.schaatsschoolzoetermeer.nl/plugins/content/aicontactsafeform/aicontactsafeform.php on line 31

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAiContactSafeLink has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.schaatsschoolzoetermeer.nl/plugins/content/aicontactsafelink/aicontactsafelink.php on line 30

Beste cursisten & schaatsliefhebbers,

Welkom op onze website. (Klik op Home)

Op deze website vind je alle informatie over onze cursussen en daar vind je ook de inschrijfformulieren.

Het zijn rare tijden en voor heel veel mensen heel moeilijke tijden met het Corona virus!  Wanneer mogen we weer in groepsverband sporten en gaan we deze zomer nog wel op vakantie?

De Schaatsschool gaat toch proberen een zomerprogramma vorm te geven en het komend schaatsseizoen 2020/2021 gaan we ook weer schaatsen. Kinderen op de ijshockey baan in het Silverdome in Zoetermeer en volwassenen en kinderen op de 400 meter baan van de Uithof in Den Haag.

Op dit moment is nog steeds niet duidelijk of er in de periode oktober 2020 / maart 2021 ijs komt op de 250 meter baan in het Silverdome maar daar hopen we natuurlijk wel op, als we meer weten laten we dat zeker horen!

Zolang we dat niet weten gaan we er vanuit dat we in ieder geval op de zondagmorgen weer lessen verzorgen  voor onze kinderen en dus zo nodig op de ijsbaan beneden in het Silverdome.

Daarnaast schaatsen we zeker weer ook met kinderen en volwassenen op de op de 400 meter baan van De Uithof in Den Haag.

Mocht je willen schaatsen in de periode oktober/december 2020 schrijf dan zo snel mogelijk op deze website in.

Als onverhoopt de situatie rond het Corona virus zo mocht zijn dat er nog geen schaatslessen kunnen worden gegeven vervallen de inschrijvingen natuurlijk zonder consequenties.

Tot ziens op het ijs!

Het team van Schaatsschool Zoetermeer.

Aanvullende gegevens